Nieuwbouw

Hieronder een fotoserie van een aanbouw die we in samenwerking met achitect Buro Zomerdijk hebben gerealiseerd.

 

De opdracht van de klant was om een houten schuurtje te vervangen door een volwaardig bijgebouw dat ruimte moest gaan geven aan een schoonheidssalon.

De architect heeft een ontwerp gemaakt dat een balans houdt tussen aansluiting bij de stijl van het huis van de klant aan de ene kant en een eigenzinnige en moderne uitstraling anderzijds.

Timmebedrijf Boer heeft vervolgens de uitvoering van dit plan gerealiseerd. We hebben zelf het strakke metselwerk in de stijl van het huis gedaan. Ook hebben we de deuren en de speciaal ontworpen kozijnen met onze eigen machines gemaakt, met als bijzonder detail de schuifdeur met melkglas die de wachtkamer scheidt van de behandelkamer (zie foto). Het interieur is strak en clean geworden met natuurstenen vensterbanken, glad gestucte wanden en fijn schuurwerk aan de plafonds en voelt ruim aan door het invallende licht van de grote ramen en de lichte wanden. I.s.m. een vloerenspecialist is ook een prachtige houten visgraatvloer gelegd.

We zijn blij met het eindresultaat en de tevredenheid van de klant. 

DSC01334_800x600.JPGDSC01324_800x600.JPGDSC01323_800x600.JPGIMAG1153_600x800.jpgIMAG1158_600x800.jpgIMAG1143_800x600.jpgIMAG1144_800x600.jpgIMAG1150_800x600.jpg